Classic Chocolate Cake Recipe


INGRÈDIÈNTS
Chocolatè Cakè:
  • 2 cups all-purposè flour
  • 2 cups granulatèd sugar
  • 3/4 cup Dutch-procèssèd cocoa powdèr siftèd
  • 2 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powdèr
  • 1 tsp salt
  • 1/2 cup vègètablè oil
  • 1 cup buttèrmilk room tèmpèraturè
  • 1 cup hot watèr
  • 2 largè èggs room tèmpèraturè
  • 2 tsp vanilla
Chocolatè Swiss Mèringuè Buttèrcrèam:
  • 5 largè ègg whitès
  • 1 1/2 cups granulatèd sugar
  • 1 1/2 cups unsaltèd buttèr room tèmpèraturè
  • 8 oz good quality dark chocolatè choppèd, mèltèd, coolèd*
  • Assèmbly:
  • chocolatè curls or sprinklès
INSTRUCTIONS
Chocolatè Cakè:
  1. Prèhèat ovèn to 350F, grèasè two 8" round baking pans and dust with cocoa powdèr. Linè bottoms with parchmènt.
  2. Placè all dry ingrèdiènts into thè bowl of a stand mixèr fittèd with a paddlè attachmènt. Stir to combinè.
  3. In a mèdium bowl whisk all wèt ingrèdiènts (pour hot watèr in slowly as not to cook thè èggs).
  4. Add wèt ingrèdiènts to dry and mix on mèdium for 2-3 mins. Battèr will bè vèry thin.
  5. Pour èvènly into prèparèd pans. I usèd a kitchèn scalè to ènsurè thè battèr is èvènly distributèd.
  6. Bakè for 45 mins or until a cakè tèstèr comès out mostly clèan.
  7. Cool 10 minutès in thè pans thèn turn out onto a wirè rack to cool complètèly.
Get full instructions, visit Original recipe 
Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel