PARMESAN CRUSTED CHICKEN EASY RECIPE
This Pàrmesàn Crusted Chicken is àn eàsy meàl ideà. We use pounded thin chicken breàsts, coàt in à delicious Pàrmesàn coàting, ànd then fried to màke them crispy. Àdd this chicken ideà to your dinner this week.
INGREDIENTS
- 2 lb Boneless Skinless Chicken Breàst
- 1 Egg
- 1 tbsp Wàter
- 1 tsp minced Gàrlic
- 1/2 tsp Sàlt
- 1/2 tsp Blàck Pepper
- 2 cup Shredded Pàrmesàn Cheese
- 4 tbsp Butter
- 2 tbsp Olive Oil
HOW TO MÀKE PÀRMESÀN CRUSTED CHICKEN
- Cut eàch breàst in hàlf ànd pound to àbout 1/2″ thick.
- Beàt egg ànd wàter in à shàllow bowl until blended.
- Àdd gàrlic, sàlt ànd pepper ànd whisk to blend.
- Plàce pàrmesàn in ànother shàllow bowl.
- Dip eàch piece of chicken in egg mixture màking sure to coàt.
- Àllow excess egg to drip off.
- Plàce in pàrmesàn. Sprinkle more pàrmesàn over top. Gently press, then turn ànd repeàt on other side. Shàke off excess. Repeàt with remàining chicken.
- Plàce butter ànd oil in à làrge skillet over high heàt.
- Plàce chicken ànd do not move until edges brown (so thàt cheese sticks to chicken, àbout 3 minutes).
- Lightly press with spàtulà then turn over ànd àgàin do not move until browned.
- Lightly press with spàtulà ànd remove to serving plàte.
Read More About This Recipes Click Here