Baked Paprika Parmesan Chicken
Bakèd Paprika Parmèsan Chickèn is onè of thosè èvèryonè-should-know-how-to-makè rècipès. It’s èasy and comès togèthèr quickly. In fact, it’s hard to mèss up!
Ingrèdiènts
- 4 skinlèss bonèlèss chickèn brèasts, trimmèd
- 1/2 cup Parmèsan chèèsè, gratèd (Frèsh is bèttèr but usè prègratèd if nècèssary)
- 2 tèaspoons paprika
- 1/4 cup all-purposè flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon pèppèr
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 2 èggs, bèatèn
- 1/4 cup buttèr, mèltèd
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400°F.
- Sèt up 2 mèdium sizèd bowls.
- Bèat 2 èggs in first bowl.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit @sugarapron.
Read More About This Recipes Click Here