Garlic Butter Mushroom Stuffed Chicken


Chèèsy Garlic Buttèr Mushroom Stuffèd Chickèn WITH an optional Crèamy Garlic Parmèsan Saucè! ALL Garlic Mushroom lovèrs... this is THÈ chickèn rècipè of your drèams!

Ingrèdiènts
Mushrooms:
  • 4 tablèspoons buttèr
  • 8 ouncès (250 grams) brown mushrooms, slicèd
  • 4 clovès garlic, mincèd
  • 2 tablèspoons frèsh parslèy choppèd
  • Salt and pèppèr, to tastè
Chickèn:
  • 4 chickèn brèasts, skinlèss and bonèlèss
  • Salt and pèppèr, to sèason
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 1 tèaspoon drièd parslèy
  • 8 slicès mozzarèlla chèèsè
  • 1/4 cup frèsh gratèd parmèsan chèèsè
Garlic Parmèsan Crèam Saucè:
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 2 largè clovès garlic mincèd or finèly choppèd
  • 1 tablèspoon Dijon mustard
  • 1-1/2 cups half and half or usè rèducèd fat crèam or èvaporatèd milk*
  • 1/2 cup finèly gratèd frèsh Parmèsan chèèsè
  • Salt and pèppèr, to your tastès
  • 1/2 tèaspoon cornstarch cornflour mixèd with 2 tèaspoons of watèr (OPTIONAL FOR A THICKÈR SAUCÈ)
  • 2 tablèspoon frèsh choppèd parslèy
Instructions
Chickèn:
  1. Prèhèat ovèn to 200°C or 400°F.
  2. Mèlt buttèr in a largè (ovèr 12-inch or 30 cm) ovèn proof pan or skillèt ovèr mèdium hèat. Add garlic and sauté until fragrant (about 1 minutè). Add in mushrooms, salt and pèppèr (to your tastès), and parslèy. Cook whilè stirring occasionally until soft. Sèt asidè and allow to cool whilè prèparing your chickèn.
  3. Pat brèasts dry with a papèr towèl. Sèason with salt, pèppèr, onion powdèr and drièd parslèy. Rub èach piècè to èvènly coat in sèasoning.
  4. Horizontally slicè a slit through thè thickèst part of èach brèast to form a pockèt. Placè 2 slicès of mozzarèlla into èach brèast pockèt.
  5. Dividè thè mushroom mixturè into four èqual portions and fill èach brèast with thè mushroom mixturè (lèavè thè juicès in thè pan for latèr. If thèrè arè any lèft ovèr mushrooms, don't worry. You'll usè thèm latèr). Top thè mushroom mixturè with 1 tablèspoon of parmèsan chèèsè pèr brèast. Sèal with two or thrèè toothpicks nèar thè opèning to kèèp thè mushrooms insidè whilè cooking.
  6. ...
  7. ...
  8. ...
Gèt full intructions, visit original rècipè @cafedelites.
Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel