Grilled Hawaiian Teriyaki Chicken


INGRÈDIÈNTS
  • 1 1/2 lbs chickèn thighs bonèlèss, skinlèss
  • 1 cup soy saucè
  • 1 cup brown sugar packèd
  • 1 cup pinapplè juicè
  • 4 clovès garlic choppèd
  • 1 tbsp gingèr frèsh, mincèd
INSTRUCTIONS
  1. Placè chickèn thighs in gallon-sizèd Ziploc bag, sèt asidè.
  2. Combinè rèmaining ingrèdiènts in mèdium-sizèd mixing bowl and mix until sugar dissolvès.
  3. Pour marinadè ovèr chickèn, prèss air out of bag, and sèal tightly.
  4. Rèfrigèratè ovèrnight (or at lèast 4 hours).
  5. Hèat grill to mèdium hèat.
  6. Rèmovè chickèn from bag and sèt asidè. Do NOT discard marinadè.
  7. In a mèdium saucèpan, bring marinadè to a simmèr and simmèr for 5-10 minutès.
  8. Placè chickèn on grill and brush somè of thè hot marinadè ovèr thè top (do not placè brush back in marinadè aftèr brushing thè chickèn).
  9. Continuè to grill chickèn until donè (165 dègrèès intèrnal tèmp).
  10. Placè cookèd chickèn in a baking dish and pour rèmaining hot tèriyaki marinadè ovèr thè top.
  11. Sèrvè immèdiatèly.
Gèt full instructions, visit Original Rècipè 
Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel