How to Cook the Perfect Steak on the Stove


INGRÈDIÈNTS
  • 2 èight ouncè grass fèd strip stèaks or ribèyès
  • plènty of Kèrrygold buttèr
  • hèrbs that suit you. I rècommènd tarragon and thymè èspècially. I havè a thymè plant out back, so I pluckèd somè for usè hèrè. Tarragon is so good on stèak and makès an èxcèllènt chimichurri.
  • sèa salt and frèshly ground black pèppèr
  • a cast iron skillèt of somè kind. I usè a Lodgè but thè ènamèl cast irons arè nicè, too. Or usè a cast iron grill pan. Èvèry cook nèèds cast iron. I don’t makè thè rulès.
INSTRUCTIONS

  1. Rèmovè stèaks from thè fridgè and lèt thèm comè to room tèmp for about an hour. Thèy’ll cook morè èvènly. Mèantimè, gèt your hèrbs rèady–pick and chop. I madè a compound buttèr to top thè finishèd stèaks by whipping togèthèr saltèd Kèrrygold with choppèd thymè. Supèr yum.
  2. ...
  3. ...
  4. ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, Plèasè visit @maryvancenc.
Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel