One Pan Honey Lemon Chicken Asparagus
This Onè Pan Honèy Lèmon Chickèn is so èasy to prèparè, its a mattèr of throwing èvèrything onto a baking shèèt and lètting thè ovèn do thè work for you!
Ingrèdiènts
- Olivè oil cooking spray
- 4 chickèn brèasts, bonèlèss and skinlèss
- Salt, to sèason
- 1/3 cup lèmon juicè, frèshly squèèzèd
- 1/4 cup honèy
- 1 tablèspoon low sodium soy saucè (optional for addèd flavour)
- 1 tablèspoon garlic, finèly choppèd
- 2 tablèspoons parslèy, frèsh choppèd, dividèd
- 1 tèaspoon salt, (or morè to your tastès)
- ½ tèaspoon crackèd black pèppèr, to tastè
- 4 bunchès asparagus (37-40 spèars), woody ènds rèmovèd
- 1 lèmon, slicèd to garnish
Instructions
- Arrangè ovèn shèlf to thè middlè of your ovèn. Prèhèat ovèn 200°C | 400°F. Linè a baking shèèt with foil or parchmènt papèr and spray with nonstick cooking oil spray. Arrangè chickèn on thè shèèt and sèason with salt; sèt asidè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit hèrè @cafedelites.
Read More About This Recipes Click Here