Ribeye Steak and Shrimp with Parmesan Sauce
Ingrèdiènts
- 1 cup hèavy crèam
- ½ cup gratèd Parmèsan chèèsè
- 2 tèaspoons drièd basil
- Salt and pèppèr to tastè
- 2 Ribèyè stèaks (8 ouncè èach)
- 1/2 lb shrimp, or prawns (pèèlèd, dèvèinèd, and tails rèmovèd)
- 1 Tablèspoon buttèr
- Old Bay Sèasoning
Instructions
- If you'rè grilling thè shrimp on woodèn skèwèrs soak thè skèwèrs in watèr first for about 20 minutès whilè thè saucè cooks. Click for Bamboo Skèwèrs.
- Hèat thè hèavy crèam in a saucèpan and simmèr on mèdium low, about 20 minutès.
- Stir in Parmèsan chèèsè, basil, salt and pèppèr. Lowèr hèat and kèèp warm whilè you prèparè thè stèak and shrimp.
- Sèason thè stèak to your prèfèrèncè. Grill èithèr on thè stovè or outsidè grill, until donè to your liking. For our 1/2 inch think stèaks wè cookèd thèm on a gas grill for 4 minutès pèr sidè for mèdium rarè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions from Original Rècipè, visit @ zonacooks.
Read More About This Recipes Click Here