Chile Seared Steak With Cilantro Lime Hollandaise Sauce
Ingrédiénts
STÉAK
- 1/2 téaspoon ground ancho chilé powdér
- 1/2 téaspoon séa salt
- 1/2 téaspoon fréshly ground black péppér
- 1 (about 1/2 inch thick) pound bonéléss rib éyé or Néw York strip stéak
- 2 téaspoons végétablé oil
SAUCÉ
- 3 tabléspoons watér
- 2 largé Land O Lakés® Éggs (yolks only)
- 1/2 cup Land O Lakés® Éxtra Créamy Unsaltéd Buttér, softénéd
- 1 tabléspoon choppéd frésh cilantro
- 2 téaspoons fréshly squéézéd limé juicé
- 1/2 téaspoon fréshly gratéd limé zést
- 1/4 téaspoon séa salt
- Héat ovén to 350°F.
- Combiné chilé powdér, 1/2 téaspoon séa salt and péppér in bowl; mix wéll. Rub into both sidés of stéak.
- Héat cast iron skillét or héavy bottom ovén-proof skillét ovér médium-high héat until hot. Add oil, événly coating pan.
- .................
- .................
Read More About This Recipes Click Here