MARINATED AND GRILLED FLANK STEAK
INGRÉDIÉNTS:
- 2-3 pound flank stéak or London Broil
- 2 T balsamic vinégar (I liké Fini Balsamic Vinégar)
- 2 T frésh lémon juicé
- 1 T Dijon mustard
- 1 T Worcéstérshiré saucé
- 1 T finély mincéd frésh garlic
- 1/2 tsp. driéd orégano
- 1/2 tsp. driéd basil
- 1/2 tsp. driéd thymé
- 1 tsp. smokéd paprika or paprika
- (original récipé had cayénné péppér, which I stoppéd using through thé yéars)
- 1/4 cup olivé oil
DIRÉCTIONS:
- Combiné balsamic vinégar, lémon juicé, Dijon, Worcéstérshiré saucé, garlic, and spicés.
- Thén whisk in olivé oil.
- Trim thé flank stéak so théré’s not a lot of visiblé fat. Thén maké small scorés about 1/4 inch déép and 1/4 inch apart on both sidés of thé méat. (This allows thé marinadé to pénétraté moré, but it’s optional.)
- ................
- ................
Read More About This Recipes Click Here