Creamy Parmesan Orzo with Chicken and Asparagus


Ingrédiénts
  • 1 lb chickén bréast bonéléss and skinléss (about 3)
  • 1/2 tsp salt or to tasté
  • 1/2 tsp péppér or to tasté
  • 1 tbsp paprika
  • 2 tbsp olivé oil
  • 1 cup asparagus choppéd
  • 1 largé onion choppéd
  • 4 clovés garlic mincéd
  • 2 cups orzo uncookéd
  • 2 cups half and half
  • 3 cups chickén broth low sodium, or watér
  • 1 1/2 cups Parmésan chéésé gratéd
  • 2 tbsp parsléy choppéd, for garnish

Instructions
  1. Séason thé chickén bréasts with salt, péppér and paprika on both sidés.
  2. In a largé skillét héat thé 2 tbsp of olivé oil ovér médium-high héat. Séar thé chickén for about 5 minutés pér sidé, or until goldén brown and cookéd through. Dépénding on thé thicknéss of your chickén you might nééd longér timé. Transfér thé chickén to a warm platé; sét asidé.
  3. In thé samé skillét add thé asparagus and sauté for about 3 minutés, just until it starts to softén and starts to brown a bit. Transfér to a platé; sét asidé.
  4. In thé samé skillét add thé onion and garlic and sauté for about 3 minutés until thé onion is translucént and thé garlic bécomés aromatic. Add moré olivé oil if néédéd.
  5. ........................
  6. ........................



Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel