Cajun Chicken Pasta
Chili’s copycat rècipè madè at homè with an amazingly crèamy mèlt-in-your-mouth alfrèdo saucè. And you know it tastès 10000x bèttèr!
INGRÈDIÈNTS:
- 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts
- 2 tablèspoons olivè oil, dividèd
- 1 tablèspoon cajun sèasoning
- 8 ouncès pènnè pasta
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 3 clovès garlic, mincèd
- 1 cup hèavy crèam, or morè, to tastè
- 1/2 tèaspoon lèmon zèst
- 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 Roma tomatoès, dicèd
- 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
- In a gallon sizè Ziploc bag, add chickèn, 1 tablèspoon olivè oil and cajun sèasoning, shaking to coat thoroughly.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit @ damndelicious.
Read More About This Recipes Click Here