Parmesan Crusted Chicken
This Parmèsan Crustèd Chickèn is an èasy mèal idèa. Wè usè poundèd thin chickèn brèasts, coat in a dèlicious Parmèsan coating, and thèn frièd to makè thèm crispy. Add this chickèn idèa to your dinnèr this wèèk.
Ingrèdiènts
- 2 lb Bonèlèss Skinlèss Chickèn Brèast
- 1 Ègg
- 1 tbsp Watèr
- 1 tsp mincèd Garlic
- 1/2 tsp Salt
- 1/2 tsp Black Pèppèr
- 2 cup Shrèddèd Parmèsan Chèèsè
- 4 tbsp Buttèr
- 2 tbsp Olivè Oil
Instructions
- Cut èach brèast in half and pound to about 1/2" thick.
- Bèat ègg and watèr in a shallow bowl until blèndèd.
- Add garlic, salt and pèppèr and whisk to blènd.
- ..
- ..
- ..
Gèt full instructions, visit @cincyshopper.
Read More About This Recipes Click Here