How to Cook Steak Perfectly Every Time


Ingrèdiènts
  • 2 bèèf stèaks at lèast 1-inch thick
  • 2 tèaspoons olivè oil
  • 1 tèaspoon salt
  • 1/2 tèaspoon black pèppèr
  • 1/2 tèaspoon whitè pèppèr
  • 2 tablèspoons softènèd buttèr
  • 1-2 clovès garlic mincèd
Instructions
  1. Rèmovè stèaks from rèfrigèrator and any packaging and lèt sit at room tèmpèraturè for at lèast 30 minutès.
  2. Rub èach sidè with thè olivè oil to coat. Combinè thè salt, pèppèr, and onion powdèr in a small bowl. Rub both sidès of èach stèak with thè rub mixturè.
  3. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès. Prèhèat a hèavy, ovèn-safè skillèt ovèr high hèat until it is smoking hot. Sèar stèaks in thè hot pan for 2-3 minutès pèr sidè. If thè stèak has a sidè of fat, turn thè stèak onto its sidè and rèndèr thè fat by sèaring it for 2-3 minutès as wèll.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full instructions, visit Original rècipè @thestayathomechef.
Read More About This Recipes Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel