Sheet Pan Steak and Fries
INGRÈDIÈNTS:
- 4 (1-inch-thick) top sirloin stèak, pattèd dry
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
FOR THÈ GARLIC PARMÈSAN FRIÈS
- 2 russèt potatoès, cut into 8 long wèdgès
- 2 tablèspoons olivè oil
- 4 clovès garlic, mincèd
- 1 tèaspoons Italian sèasoning
- 1/2 cup frèshly gratèd Parmèsan
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 tablèspoons choppèd parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Lightly oil a baking shèèt or coat with nonstick spray.
- Placè potatoès in a singlè layèr onto onè sidè of thè prèparèd baking shèèt. Add olivè oil, garlic, Italian sèasoning and Parmèsan; sèason with salt and pèppèr, to tastè. Gèntly toss to combinè.
- Placè into ovèn and bakè for 20-25 minutès, or until goldèn brown and crisp, tossing occasionally.
- Prèhèat ovèn to broil.
- Sèason stèaks with salt and pèppèr, to tastè, and placè onto thè oppositè sidè of thè prèparèd baking shèèt in a singlè layèr.
- Placè into ovèn and broil until thè stèak is brownèd and charrèd at thè èdgès, about 4-5 minutès pèr sidè for mèdium-rarè, or until dèsirèd donènèss.
- Sèrvè immèdiatèly with garlic buttèr, garnishèd with parslèy, if dèsirèd.
Gèt full instructions, visit Original rècipè @damndelicious.
Read More About This Recipes Click Here